businrichtingbusinrichting 3businrichting 2businrichting 1

bedrijfswageninrichting

Een bijzondere onderdeel binnen ons bedrijf is het inrichten van bedrijfsauto’s. Wie goed met hout om kan gaan, kan veel bereiken. Wij weten dat als geen ander en maken van hout de meest efficiënte inrichtingen voor laadruimten van bedrijfsauto’s. Het specialisme bus inrichting stamt al uit de tijd voor Bouwbedrijf Esselink in 1991 haar huidige naam ging voeren. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van inrichten van bedrijfsbussen. Ons zelffabricaat en maatwerk is uniek in de regio.

In tegenstelling tot de aluminium kasten bieden houten kasten veel meer flexibiliteit en efficiënt ruimtegebruik. Op basis van technische tekeningen van de autofabrikant kunnen wij kasten en laden op maat maken, zodat alle hoeken en gaten in de bus benut worden. Daardoor kan een professional niet alleen meer meenemen, maar kunnen alle gereedschappen en materialen ook nog eens beter opgeruimd worden. Kasten kunnen op maat gemaakt worden naar gelang de grootte van uw eigen gereedschap.

Een bijzondere constructie is het creëren van een dubbele bodem in uw bus waarin lange lades verwerkt kunnen worden, welke soepel uitgetrokken kunnen worden.
In deze lades kunnen lange voorwerpen, zoals een schop of driepoot eenvoudig meegenomen worden. Veelal wordt de houten inrichting prefab klaargemaakt in onze machinale werkplaats en staat klaar wanneer u uw wagen even kunt missen. De inrichting kan zo snel ingebouwd worden waardoor u weer snel gebruik kunt maken van uw bedrijfswagen.

Op het moment dat u besluit uw bedrijfswagen in te ruilen kan het gehele inbouwinterieur eenvoudig worden overgezet en/of aangepast. Op deze wijze bespaart u veel op de kosten van inrichting van de nieuwe bedrijfswagen.

businrichting
Deze website is gerealiseerd door BrugMedia bv | © Copyright - Bouwbedrijf Esselink