nieuwbouw 3nieuwbouw 1nieuwbouw 2nieuwbouw 3

Nieuwbouw

Uw nieuwe woning is de plek waar u zich thuis voelt, de jas die u gegoten zit. Een nieuw huis laten bouwen doet u niet elke dag en is best een ingewikkelde materie. Want weet u wat u “krijgt” als u een bouwtekening voor u heeft liggen? Daarom gaat u op zoek naar een bouwbedrijf die u kan bijstaan, u kan adviseren, naar u luistert en u als het ware ontzorgt.

Of het nu om een vrijstaande woning gaat, een geschakelde twee-onder-één kap, een woonboerderij of een villa, wij realiseren al ruim 25 jaar nieuwbouw projecten voor particulieren.

Wij werken in teamverband met een vaste groep onderaannemers om een zo hoog mogelijke kwaliteit te waarborgen. Samen met onze vaste installateurs kunnen wij u adviseren over de in uw woning aan te brengen technische installatie, waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen en de voor u meest gunstige energiebesparende- en opwekkende voorzieningen.

Wij hebben ons als familiebedrijf gespecialiseerd in de realisatie van woningen in het hogere segment en hebben door onze schat aan ervaring oog voor detail.

Ons personeel is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt en zijn VCA gecertificeerd. Er worden regelmatig cursussen gevolgd in verband met veranderde bouwtechnieken. Met het oog op de toekomst van onze onderneming zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden intern leerling op tot volslagen vakkrachten.

Ons bedrijf is aangesloten bij Bouwgarant. Dit geeft u de garantie dat, in geval van faillissement van het bouwbedrijf, de woning afgebouwd gaat worden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft de bouw van uw woning op basis van uw wensen en de daarbij behorende kosten, dan gaan wij graag met u in gesprek.

Bouwgarant logo
nieuwbouw genemuiden kamperzeedijk 21
nieuwbouw ijsselmuiden karthuizerlaan 3
Deze website is gerealiseerd door BrugMedia bv | © Copyright - Bouwbedrijf Esselink