Voorbeelden projecten verbouwVoorbeelden projecten verbouw

Verbouw

Voor de verbouw of uitbreiding van uw woning kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een uit- of aanbouw, dakkapel, achterstallig onderhoud, renovatie, energiebesparende maatregelen, alles kan passend gemaakt worden volgens uw wens en passend bij de stijl van uw woning

ENERGIEMAATREGELEN / RENOVATIE

Energie. Wat en hoeveel gebruiken we om aan onze energiebehoefte te kunnen voldoen? Het is één van de grootste thema’s in de huidige ontwikkelingen in de bouwnijverheid. We moeten van het gas af, dit is het beleid van de overheid. Nieuwe woningen voldoen in veel gevallen al aan deze eis. Hoe bestaande woningen ook aan deze eisen moeten gaan voldoen is nog volop in ontwikkeling.

Stel u woont in een fijne woning en in een fijne omgeving, maar de energielasten worden veel te hoog, dan is het voor u wellicht interessant om te kijken naar welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen en welke alternatieve energie voorzieningen er zijn.

Wij hebben de kennis om hiervoor een passend plan te maken dat aansluit op uw situatie en behoeften. Een methode die wij al veel hebben toegepast is het aanbrengen van een isolatieschil aan de buitenzijde van uw woning die op diverse manieren kan worden afgewerkt. Dit kan bijvoorbeeld met stucwerk, houten gevelbekleding of steen strips. Uw woning wordt op deze manier optimaal geïsoleerd en krijgt tegelijkertijd een nieuwe ‘look’

In overleg met onze vaste installateur kan daarnaast worden gekozen voor de in uw geval meest economische en rendabele vorm van energievoorziening (vervanging van gas)

verbouw-isolatie-tijdens
verbouwen
verbouw-isolatie-na
Deze website is gerealiseerd door BrugMedia bv | © Copyright - Bouwbedrijf Esselink