stalinrichting 3stalinrichting 1stalinrichting 2stalinrichting 3

AGRARISCHE BOUW

Stallenbouw is een nauwkeurige bezigheid, of het nu gaat om een paardenstal, een serrestal of het vervangen van staldeuren, wij zijn uw specialistische partner met ruime ervaring in het ontwikkelen en bouwen van stallen.

De eisen met betrekking tot milieu, emissie arme vloeren, het terugdringen van CO2 en dergelijke worden steeds strenger. Het is goed om te weten dat wij u in raad en daad kunnen bijstaan om een hoogwaardige stal te kunnen realiseren die voldoet aan alle momenteel gestelde eisen. Wij denken mee bij het ontwerpen en het bouwen van uw stal en voorzien u van alle kennis en middelen die nodig zijn om een zo efficiënt mogelijke stal te realiseren.

Uiteraard staat het welzijn van uw dieren voorop. Daarbij spelen aspecten als ventilatie, lucht en licht een belangrijke rol. Het dier dient zich prettig te voelen in zijn leefomgeving. De stal zal eenvoudig in onderhoud en reiniging moeten zijn. Aspecten waarover wij met u in gesprek gaan om tot een praktische oplossing te komen.

Wanneer u uw stal gaat renoveren en bijvoorbeeld het asbest gaat verwijderen zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden waarin u uw wensen kunt aangeven. Hierin kan natuurlijk ook de stalinrichting meegenomen worden of het vervangen van de roosters, waardoor wij u een compleet plaatje kunnen aanbieden.

stalinrichting
Deze website is gerealiseerd door BrugMedia bv | © Copyright - Bouwbedrijf Esselink