Wie goed met hout om kan gaan, kan veel bereiken. Bouwbedrijf Esselink weet dat als geen ander en maakt van hout en multiplex de meest efficiënte inrichtingen voor laadruimten van bedrijfsauto’s en -busjes. Onze specialistische businrichting stamt al uit de tijd voor Bouwbedrijf Esselink haar huidige naam ging voeren. Hoewel we sinds 1991 als ‘Bouwbedrijf Esselink’ bekend zijn, hebben we al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van inrichten van bedrijfsbussen! Ons zelffabricaat en maatwerk is uniek in de regio!


In tegenstelling tot de aluminium kasten bieden houten kasten veel meer flexibiliteit en efficiënt ruimtegebruik. Op basis van technische tekeningen van de autofabrikant kunnen wij kasten en laden op maat maken, zodat alle hoeken en gaten in de bus benut worden. Daardoor kan een professional niet alleen meer meenemen, maar kunnen alle gereedschappen en materialen ook nog eens beter opgeruimd worden.


Benieuwd hoe wij uw auto zo efficiënt mogelijk inrichten? Bel 038-3446272 voor een passend advies!


Lees ook het artikel uit Streeknieuws

Businrichting

Nieuwbouw.html
Aanbouw_Verbouw.html
Renovatie.html
Agrobouw.html
Werkplaats.html
home | bedrijfsprofiel | nieuws | contactHome.htmlBedrijfsprofiel.htmlNieuws.htmlContact.htmlshapeimage_14_link_0shapeimage_14_link_1shapeimage_14_link_2shapeimage_14_link_3